Podijeli članak

Mladi banjalučki političar Ivan Begić, koji je zagrijao društvene mreže regije uklanjanjem transparenta ,"svjetlo na kraju tunela", te lik srpskog člana predsjedništva BiH Milorada Dodika za današnje Istinite vijesti ispred Javnog servisa RS u 16 sati najavio je da će dovesti ,,janjad".

Podjećamo, na posljednjoj sjednici Narodne skupštine Republike Srpske Dodik je najavio da će lokalne izbore u Banja Luci dobiti šatorima, te da je ,,za tu vrstu priče rezervirao sav janjeći i praseći fond".

"Ovakve izjave su prst u oko gladnom narodu Srpske. Podsmijavati se čovjeku izravno u lice kojemu je misaona imenica imati pečenje za ručak je odraz politike koju oni provode: politika bahatosti, samovlašća, poltronstva, rasipništva i partokratije. Mi ćemo spasiti jedno žrtveno janje od gospodina Dodika, a na idućim izborima i cijelo društvo", priča Begić.

Za danas u 16 sati narodni zastupnici Draško Stanivuković i Jelena Trivić najavili su čitanje četvrtih po redu Istinitih vijesti ispred zgrade RTRS-a.