Podijeli članak

Oni su u braku od 1999. godine i zajedno imaju četvero djece. Beckham je gostovao sinoć u emisiji kod Jimmyja Falona gdje je pričao o tome kako je 1997. godine upoznao Victoriju i odlučio zatražiti njen broj telefona.

"Uh, to je bilo prije više od dvadeset godina. Svi smo tada znali za Spice Girls i one su bile nevjerovatno popularne u to vrijeme. Ja sam tek radio na tome da postanem prvotimac u Manchester Unitedu i nisam bio toliko poznat", počeo je Beckham, te je nastavio, piše Sport.sport.ba. 

"Sreli smo se prije jedne moje utakmice, ali je bila s agentom i samo smo se upoznali. No, sedam dana kasnije ponovo smo se sreli kada je ona bila u Manchesteru i gledala je još jednu utakmicu. Nakon utakmice vidio sam da je na stadionu i prišao sam joj".

"Dobro se zabavljala i bilo joj je drago što me vidi. Popili smo par pića i onda sam odlučio da joj tražim broj. Pričali smo nekoliko sati u lobiju gdje se okupljaju igrači. Imao sam tremu kada sam joj tražio broj. Napisala mi je broj na karti za voz koju imam i danas. Eto, 20 godina kasnije imamo četvero prelijepe djece", ispričao je Beckham.