Podijeli članak

Ava Karabatić najavila je predsjedničku kandidaturu. I to fotografijom u toplesu.

"Ipak sam odlučila. Kandidirat ću se na predsjedničkim izborima. Toliko poruka podrške dobivam na Instagram i hvala vam na tome. Smatram da sam žena sa stavom koja se zna izboriti za sebe. Politika je moja druga ljubav. Ne mogu više gledati kako se mojoj državi događaju loše stvari. Svi su slijepi pored zdravih očiju, mladi nam odlaze, natalitet pada. Znam da ću imati puno "hejt" komentara jer sam kao "starleta", ovo ono. Ja sam prije svega profesorica talijanskog, latinskog jezika i rimske književnosti, napisala sam autobiografiju i baš fikciju, roman. Film u kojem sam glumila mjesecima je bio u kinu, a osim glumačkih sposobnosti, ostvarila sam se kao slikarica. Naravno, nisu bitne moje umjetničke sposobnosti, bitan je moj novi režim, Avin režim", napisala je Ava.
 

"Hvala na medijskoj eksponiranosti, napokon da je iskoristim u pravom pravcu. Čitam mnogo komentara da nemam svoj program, ne brinite, imam toliko planova, a uskoro ću pisati detaljnije o tome...", dodala je nešto kasnije.

Kako prenosi Index, reakcija nije nedostajalo.

"Ja glasam za tebe", "Primi me u izborni stožer, pobjeđuješ", "Odlična ideja!!!! Imaš moj glas", bili su samo neki od komentara, a Ava se pojavila i porukama podrške koje joj stižu u inbox.

"Hvala svima", poručila je Ava.