Podijeli članak

Sve je spremno za početak plivačke sezone 2019./2020. u APK Zrinjski Mostar. U ponedjeljak, 9. rujna započinju treninzi na bazenu u Rodoču, u i oko kojega su tijekom ljetne stanke obavljeni brojni rekonstrukcijski radovi s ciljem poboljšanja uvjeta rada.  

U APK Zrinjski su krenuli i upisi u programe obuke neplivača. „Uz našu stručnu pomoć, kroz igru i zabavu, djeca se privikavaju na boravak u vodi, te uče osnove plivanja i održavanja na vodi. Cilj APK Zrinjskog je među najmlađima popularizirati plivanje, te stvoriti zdrave sportske navike“ – ističu iz kluba uz napomenu da programe obuke neplivača vodi prof. dr. Ninoslav Šilić. 

U programe obuke neplivača i upisuju se, uglavnom, djeca od 4 do 8 godina starosti. Početak obuke u trajanju 36 sati je planiran za 23. rujna 2019. godine. Za prijave i dodatne informacije javite se na broj 063 276 256.

Dakle, za sve plivačke skupine okupljanje je u ponedjeljak, 9. rujna, a iz kluba pozivaju sve zainteresirane da im se pridruže u druženju uz bazen, poručeno je iz APK Zrinjski.