Teme Mostar

19.06.2018 20:21    Teme Mostar   Župa Sv. Ivana 18. 'Dugom' od 25. lipnja do 6. srpnja okuplja stotine mostarskih mališana Župa sv. Ivana Apostola i Evanđelista u Mostaru organizira ove godine 18. godinu Ljetnih dana DUGE (Dioništvo U Grupnom Apostolatu). To je manifestacija po kojoj je ova župa nadaleko poznata, ne samo u gradu Mostaru nego i šire.
19.06.2018 19:44    Teme Mostar   VIDEO/FOTO: Uoči blagdana svetog Ivana Krstitelja mještani Rodoča uređuju svetište na Bezdanu Uoči blagdana svetog Ivana Krstitelja, zaštitnika Rodoča mještani ovog mjesta uređuju svetište na Bezdanu odakle će u nedjelju 24. lipnja krenuti povorka prema crkvi.
10.06.2018 09:01    Teme Mostar   Željko Joksimović u Mostaru izveo svjetsku premijeru i priredio spektakl za pamćenje Željko Joksimović koji slovi za najveću glazbenu zvijezdu u regiji na Stadionu pod Bijelim brijegom u subotu je okupio publiku iz čitave regije i na najbolji način potvrdio svoju veličinu istinskim spektaklom koji će bez sumnje publika s ovog događaja dugo pamtiti.
09.06.2018 14:41    Teme Mostar   NEĆE BITI KIŠE: Željko Joksimović najavio spektakl pod Bijelim brijegom u Mostaru Željko Joksimović koji slovi za najveću glazbenu zvijezdu u regiji večeras će nakon osam godina u gradu na Neretvi održati veliki koncert. Na na Stadionu pod Bijelim brijegom kako je Joksimović najavio na konferenciji za novinare priredit će nepamćeni spektakl.
05.06.2018 19:41    Teme Mostar   FOTO/ Kiša u pola sata poplivala mostarske ulice i okupirala sve taxi službe Kiša koje se tijekom popodneva izlila nad Mostar u svega pola sata je poplivala gradske ulice. Fotoreporter portala Pogled.ba zabilježio je nekoliko lokacija u gradu gdje je prolaz zbog nakupina ode onemogućen ili znatno otežan.
05.06.2018 16:25    Teme Mostar   VR OŠ Ilije Jakovljević: Institucije ignorirale predmeta za konzumaciju droga kod škole Centar za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti je već godinama smješteno u naselju Centar 3, od Osnovne škole Ilije Jakovljevića udaljeno oko 150 metara. Stanovnici naselja Centar 2 i Centar 3 kao i Uprava škole su već u više navrata slali dopise nadležnim institucijama o problemima koje imaju s korisnicima usluga Centra, od pronalaska različitih pribora za konzumiranje droga pa do problema s ponašanjem. Na sve zahtjeve nadležne institucije su se oglušile
12.05.2018 15:28    Teme Mostar   ​Tužna priča iz Mostara: 'Brat mi je bio u balijama, ja u ustašama, a ćaća u četnicima' Jedan rat, jedan grad, dva brata i otac – u tri različite vojske. To je priča o obitelji Laketa iz Mostara koju je rat u BiH devedesetih potpuno podijelio. Dvadeset i pet godina kasnije, jedini preživjeli, Zoran, za RTS priča o, kako je naziva, obiteljskoj tragediji, i o tome koliko je zlo sam rat.
10.05.2018 15:14    Teme Mostar   FOTO / Učenici Oš Marina Držića Buna na trenutak postali 'Mali vatrogasci' U organizaciji Oš Marina Držića Buna i DVD Buna ( Dobrovoljno vatrogasno društvo Buna) danas je održano predavanje o preventivnim mjerama zaštite od požara za učenike završnih IX. razreda i praktično pokazna vježba u dvorištu škole.
10.05.2018 14:10    Teme Mostar   Tužna priča romske djevojčice iz Mostara: Pretuku je ako kući ne donese isprošenih 40 KM? Fotografija pretučene djevojčice romske nacionalnosti objavljena putem društvene mreže Facebook, ovih dana uzburkala je mostarsku, ali i širu javnost.
08.05.2018 18:22    Teme Mostar   U Mostaru predavanje o 'Utjecaju ekrana na mozak djeteta' Javna ustanova 'Dječji vrtići' Mostar organizira predavanje na temu 'Utjecaj ekrana na mozak djeteta', na kojem će u gradu na Neretvi stručnjaci otvoreno govoriti o ovome problemu koji uzima sve više maha.
08.05.2018 15:28    Teme Mostar   Behram: Tko će preuzeti trajnu brigu za Partizansko groblje? Iz Odbora za potporu obnove kompleksa Partizanskoga groblja poručili su u utorak kako je njihova uloga završena kada je u pitanju projekt obnove tog spomen-obilježja te kako se treba otvoriti pitanje tko će preuzeti trajnu brige za njegovo održavanje.
01.05.2018 16:26    Teme Mostar   FOTO Praznik rada na Buni kod Mostara okupio sve generacije građana Međunarodni praznik rada koji se diljem svijeta obilježava 1. svibnja većina Mostaraca i Mostarki provodi u ugodnom druženju uz roštilj na nekom od gradskih izletišta kao što su Bunica, Goranci, Neretva, Rujište...