Teme Mostar

22.10.2013 14:26    Teme Mostar   Sumrak pameti u Mostaru Sudeći po aktualnim političkim zbivanjima u zemlji, prvenstveno vezanim uz ''traženje rješenja'' za provedbu presude ''Sejdić - Finci'', pitanje Mostara i održavanja izbora u ovom gradu ostat će otvoreno barem do idućih općih izbora, a vrlo lako i dulje.
02.10.2013 12:45    Teme Mostar   Mostar: Po danu uzorna studentica, po noći skupa prostitutka Prostitucija u BiH je nelegalna i nezakonita, ali ne postoji zakon koji može spriječiti bavljenje najstarijim zanatom na svijetu. Portal Hercegovina.info je sasvim slučajno došao u kontakt sa osobom koja je moderna prostitutka, premda ona za sebe tvrdi da to nije. Za potrebe naše priče nazvat ćemo je Jasna.
30.09.2013 12:55    Teme Mostar   FOTO: Najveći projekti kojima su Mostarci rekli NE! Ako pitate bilo koju Mostarku ili Mostarca da vam priča o stvarima koje im u njihovom gradu smetaju, malo će tko od njih biti bez teksta. S druge strane, ako ih pitate jesu li ikad išta po tom pitanju učinili, onda će biti sasvim druga priča.
26.09.2013 11:59    Teme Mostar   Zbog tri marke duga bježe pred taksi-vozačima Taksi-služba najbrže rastući je posao u gradu na Neretvi, nakon što je završila era otvaranja shopping centara. Ulice grada u kojem se do prošle godine taksi morao tražiti mikroskopom odjednom su zauzela šarena vozila dviju novih taksi-službi. Ne samo da su svojim “dampinškim” prijevozničkim uslugama uništile monopol starih taksista koji su preskupim uslugama naprosto “derali” po džepovima građane, već broj šarenih taksi-vozila stalno raste.
21.09.2013 16:12    Teme Mostar   Nakon što je imao priviđenje Gospe i Međugorja, Balavac poručio: Ili sam vidovnjak ili tovar Osamdesetogodišnji Salko Balavac, Stočanin koji živi i radi u Mostaru, protekli petak je doživio nešto što nikad nije mogao ni zamisliti.
18.09.2013 14:34    Teme Mostar   Mladi Mostarac teško ozlijeđen nakon pada kroz rupu u razrušenoj Sveučilišnoj knjižnici Opasnost koju predstavljaju ruševni objekti na području grada Mostara već je stara priča. To je tema na koju su se građani često žalili, mediji redovito ukazivali, no kako to obično biva na ovim prostorima, potrebno je da netko izgubi glavu kako bi nadležni reagirali. Nažalost, to se umalo i dogodilo kada je prije nekoliko dana mladi Mostarac F. Ć. propao kroz rupu koja se nalazi u devastiranom objektu nekadašnje Sveučilišne knjižnice (Ulica Nikole Šubića Zrinskog).
10.09.2013 15:20    Teme Mostar   O Mo parkingu pričaju i u Hrvatskoj: Naplata parkinga Mostar pretvorila u cirkus Početak rada poduzeća Mo parking i službeni poletak naplate parkinga na mostarskim ulicama nešto je o čemu se u ovome gradu ''bruji'' gotovo na svakome koraku
08.09.2013 17:08    Teme Mostar   Tromost državnog aparata uništava Zračnu luku Mostar Prije nekoliko dana kada smo posjetili Zračnu luku Mostar zatekli smo veliku gužvu.
28.08.2013 20:10    Teme Mostar   DVIJE SLIKE MOSTARA: Mo parking na djelu - Prepala se raja naplate pa stvorila krkljanac u dvorištu Europski način reguliranja gradskog prostora za parkiranje vozila? Malo sutra! Mo parking, ako stvari ostanu kakve jesu, neće biti apsolutno ništa drugo doli naplate kaosa.
27.08.2013 15:42    Teme Mostar   Pitali smo javne osobe: Podržavate li naplatu parkinga u Mostaru? Evo što su imali za reći… S današnjim danom službeno je započela, slobodno već možemo reći, kontroverzna naplata parkinga na ulicama Mostara. Tim povodom, pitali smo nekolicinu javnih osoba podržavaju li naplaćivanje parkinga u ovom gradu?
25.08.2013 12:18    Teme Mostar   Počinje naplata kaosa u Mostaru: Ako nisi guzonja, plati i ne seri! Ponašaj se, brate, europski! Moramo se pokloniti Ljubi Bešliću i ekipi iz Gradske uprave i Mo parkinga. Čovjek stvarno mora imati muda da Mostarcu krene prodavati maglu za masne pare. Ili to, ili računa ne neke krajnje neinteligentne mušterije.
23.08.2013 20:10    Teme Mostar   Turisti uživaju u krajoliku vozeći se vlakom od Sarajeva do Ploča: Obvezna postaja Mostar Strani turisti sve češće biraju putovanje vlakom od Sarajeva prema moru, uz obvezno zaustavljanje u Mostaru. Zbog ekonomske neisplativosti željeznički promet u Bosni i Hercegovini sveden je na minimum, pa iz Sarajeva prema morskoj obali postoji tek jedna putnička linija i to do Ploča.