Regionalne zvijezde

26.07.2010 11:42    Regionalne zvijezde   Nikolina Pišek prekinula s Kristijanom Curavićem Nikolina Pišek (34) nakon tri i pol godine veze prekinula je s Kristijanom Curavićem (36), piše časopis Story.Nikolina se trenutačno odmara u Palma de Mallorci u Španjolskoj gdje je otputovala s prijateljicama i kćeri Hanom, koju ima iz braka s novinarom Markom Cigojem.
23.07.2010 17:27    Regionalne zvijezde   Daniel Popović: Priznajem dužan sam 90 000 kuna Nikad nikome nisam ostao dužan pa neću ni toj gospođi koja mi je posudila 90.000 kuna. Ona me nepotrebno tužila, umjesto da se normalno dogovorimo izvan suda. Dio tog novca trošila je i moja bivša supruga Sandra.
23.07.2010 11:17    Regionalne zvijezde   Karanova pjesma himna Europskog prvenstva u vaterpolu Za Gorana Karana već znamo da je strastveni obožavatelj, ali i igrač, nogometa. No nedavno smo otkrili njegove afinitete i prema jednoj drugoj sportskoj disciplini, vaterpolu. Tu ljubav savršeno je iskazao kroz pjesmu posvećenu upravo tom, sve popularnijem, sportu.
22.07.2010 09:27    Regionalne zvijezde   Slavica Ecclestone poslala helikipter po frizerku Jedna od najbogatijih žena u Velikoj Britaniji, Slavica Ecclestone, nedavno je u talijanskom Bergamu bila na koncertu Erosa Ramazzotija, no prije toga navodno je poslala helikopter po jednu zadarsku frizerku u koju očito ima puno povjerenje.
21.07.2010 10:10    Regionalne zvijezde   Ante Gotovac konobar na Jadranu Čini se da Gotovac honorarni posao obavlja s lakoćom, barem ako je suditi prema njegovom raspoloženju, jer je sa smiješkom na licu točio piće u jednom zadarskom klubu, prenosi InMagazin.
19.07.2010 10:04    Regionalne zvijezde   Severina na korak od braka? "Osjećam se potpuno sretnom i zaštićenom, a prije svega voljenom. Vrlo sam zaljubljena. Mene fascinira njegova lakoća postojanja i način na koji on podnosi sve što se događa oko mene. Znam da to nije ni malo lako", progovorila je za srpski portal Vesti Online 37-godišnja Severina o svojoj vezi sa Slavkom Šajinovićem.
13.07.2010 12:28    Regionalne zvijezde   Proslavljeni farmer vratio se glazbi Nakon što je osvojio svekoliko hrvatsko gledateljstvo te se okitio titulom naj farmera u reality show Farma, zagrebačke nove tv, Kristijan- Kiki Rahimovski odlučio se vratiti svojoj originalnoj profesiji-glazbi.
13.07.2010 12:07    Regionalne zvijezde   Ivana Marić ponovno u pohodu na radijski eter Kraća stvarateljska stanka mostarske nevjeste pjevačice Ivane Marić (suprug poznati mostarski fotograf Vjeko Šunjić), uzrokovana majčinstvom (kćerka Vita), upravo je završila te Ivana kreće punom parom u nove glazbene pobjede.
06.07.2010 08:18    Regionalne zvijezde   Eva Longoria uživa u ljepotama Hrvatske Eva Longoria Parker već je nekoliko dana u Hrvatskoj te se opustila što se tiče poziranje fotografima. Štoviše, ponaša se kao da ih uopće ne primjećuje. Slavna holivudska glumica posjetila je slapište Skradinski buk zajedno sa suprugom Tonyjem Parkerom i prijateljima.
30.06.2010 11:07    Regionalne zvijezde   Thompson najbogatiji hrvatski pjevač sa 40 milijuna kuna Po uzoru na Forbesovu listu najmoćnijih svjetskih celebrityja složeno je sastaviti popis najbogatijih i najutjecajnijih hrvatskih pjevača, redatelja, televizijskih voditelja ili glumaca. Pogotovo ako se s liste izostave sportaši, čiji su lukrativni ugovori i zarade uglavnom dostupni javnosti piše jutarnji.hr.
30.06.2010 09:34    Regionalne zvijezde   Ekrem Jevrić u reklami Dolce&Gabbana Nakon što je njegova pjesma "Kuća, pos’o" postala pravi YouTube hit Ekremu Jevriću je krenulo na poslovnom planu. Osim što je snimio istoimeni album, postao je zvijezda reklamne kampanje Dolce & Gabbana.
28.06.2010 14:14    Regionalne zvijezde   „Maja Morales je sponzoruša, svi su je isprobali“ Platinasta starleta Maja Morales, nakon tulumarenja po Grčkoj obratila se hrvatskoj javnosti. Tvrdi da u Grčkoj gradi karijeru, da joj se smiješi karijera i u Italiji i ne brine ju što talijanski ne zna ni beknuti. Paralelno s tim, kćer Ante Gotovca obrušila se na Moralesicu.