Ljubav

14.10.2018 09:19    Ljubav   Žene otkrile što bi voljele da su znale o seksu dok su bile mlađe Kada je o seksu riječ, mnogi mogu izreći baš ovu rečenicu: Da smo to bar znali ranije... A upravo je seks tema o kojoj većina "uči" sama, odnosno, od drugih, ali izvan svoje obitelji. Razgovor o intimnosti mnogim je roditeljima tabu, a i u školi mnogi ne nauče više od same biologije.
13.10.2018 18:22    Ljubav   ​Ovo su profesije u kojima ima najviše preljubnika, provjerite jeste li među njima Ako se pitate kako prepoznati preljubnika/cu, novo australsko istraživanje možda ima odgovor. Naime, postoje zanimanja koja su 'opasnija od drugih'.
13.10.2018 12:26    Ljubav   Znanstvenici otkrili što muževe čini sretnima u braku Jeste li sigurni da je vaš karakter ono što vas drži u sretnom braku? Može se činiti da je to zaista neumjesno pitanje, no upravo na njega su znanstvenici potražili odgovor i došli do zaključka koji se možda neće svima svidjeti.
12.10.2018 17:20    Ljubav   ​Što muževe čini sretnima u braku ? Jeste li sigurni da je vaš karakter ono što vas drži u sretnom braku? Može se činiti da je to zaista neumjesno pitanje, no upravo na njega su znanstvenici potražili odgovor i došli do zaključka koji se možda neće svima svidjeti.
10.10.2018 20:14    Ljubav   Frajer koji vas nagovora na ove promjene uopće vas ne zaslužuje Jedna od najbitnijih stvari u vezi je ostati vjeran sebi i zadržati svoje ja.
09.10.2018 20:55    Ljubav   U vjenčanici jecala na grobu zaručnika na dan kad su se trebali vjenčati Odjevena u vjenčanicu, Jessica Padgett klečala je spuštene glave na grobu svog zaručnika na dan kad su se trebali vjenčati. Fotografija koja slama srca nastala je 19. rujna, na dan kad su oboje trebali govoriti sudbonosno "da". Umjesto toga, ona je plakala na grobu svog nesuđenog supruga Kendalla Murphyja.
06.10.2018 21:21    Ljubav   ​Velika razlika u godinama supružnika znači i veći rizik za razvod Ako je između bračnih partnera dobna razlika 20 ili više godina, šanse za razvod su visokih 95%. Tako kaže jedno novo istraživanje.
04.10.2018 22:18    Ljubav   ​'Ne shvaćaj me ozbiljno ako sam gladan', zbog gladi smo ljuti, a možemo postati i depresivni Kad si gladan nisi svoj, ljutnja povezana s glađu nije običan mit. U engleskom postoji i poseban termin za to - 'hagry' (od hungry - gladan i angry - ljut), a sad se ispostavilo da taj sleng nije samo izmišljotina dovitljivih šaljivdžija, nego je stvara emocija.
27.09.2018 22:51    Ljubav   ​Većina žena tvrdi da im je seksualni život bolji otkako su postale majke Ako ste nedavno rodili, razumljivo je da se brinete zbog prvog seksa nakon porođaja. Dobra vijest je da neke žene tvrde kako im je seks otkako su postale mame bolji nego prije.
27.09.2018 18:24    Ljubav   ​Žene su puno sretnije od muškaraca nakon što izađu iz braka i ne žure u novu vezu Razvod nikom nije zabavan, ali ako ste žena, onda su ovo za vas vjerojatno dobre vijesti. Istraživanja pokazuju da nakon razdvajanja od bračnog partnera, žene se osjećaju sretnije nego njihovi muški drugovi.
27.09.2018 13:06    Ljubav   FOTO/Proslava u obitelji uglednog mostarskog travara: Dijamantni pir Milene i Rade Marušića Da prava ljubav nema rok trajanja i da se nakon šezdeset godina zajedničkog života može živjeti u slozi, dokaz su supružnici Milena (rođena Janković) i Rade Marušić koji su ovih dana proslavili svoju 60. obljetnicu zajedničkog života ili Dijamantni pir. I to ne bilo koji Rade Marušić. Naravno, riječ je o našem mostarskom travaru Radi Marušiću sa skoro 400 objavljenih receptura, sedam objavljenih knjiga i 27 verificiranih receptura. "Upoznali smo se u Hrvatskoj, to jest u Podravskoj Slatini i Našicama. Ona je bila u tekstilnoj školi i folklornoj grupi, a vjenčanje smo obavili u njenom Sokolcu i mom Širokom Brijegu 1958 godine. Doživjeti pola stoljeća zajedničkog života, san je svakog bračnog para. Nama se ta želja ostvarila pa smo danas, uz svoje dvoje djece i unučad, jako sretni ljudi", ponosno je istaknuo Rade. "Velika je sreća da smo skupa dočekali Dijamantni pir i da smo skupa, dodala je supruga Milena naglasivši da joj veliku radost čine i same čestitke koje je primila i od Rade i od djece a isto tako i od rodbine i prijatelja." „Ne mogu shvatiti da sam ovo dočekala, toliko sam uzbuđena“. Uz poruku da je mali broj ljudi u današnje vrijeme koji se mogu pohvaliti nečim kao što je održiv, kvalitetan a pritom i dugovječan brak, piđše Dnevni list.
27.09.2018 10:02    Ljubav   ​Ima 100 godina, a udaje se za 'dečka' koji je 26 godina mlađi Norah Witkiss (100) iz Walesa uskoro bi se trebala udati za svojeg zaručnika Malcolma Yatesa koji je od nje mlađi 26 godina. Yates (74) i Norah su se upoznali na plesu. U vezi su već više od 30 godina, a trebali bi se vjenčati u listopadu, piše Mirror.