Ljubav

29.01.2019 22:02    Ljubav   Tri sitnice koje trebamo napraviti želimo li 'dati šansu' pravoj ljubavi Ako ste osoba koja ima nerealna očekivanja kada je u pitanju ljubavni život, pronalazak prave ljubavi za vas bi se mogao pretvoriti u nemoguću misiju
29.01.2019 12:30    Ljubav   ​Zauvijek zajedno: Umrli isti dan držeći se za ruke nakon 70 godina braka Norma i Francis Platell iz Australije umrli su držeći se za ruke, 6. siječnja ove godine. Norma i Francis su u braku bili 70 godina, a umrli su u domu za starije i nemoćne u kojemu su oboje boravili. Zajedno su i sahranjeni.
28.01.2019 21:42    Ljubav   Pet stvari koje nikako nisu normalne u vezi Ljubav je ponekad slijepa, a često nas čini i slijepima na stvari koje nikako ne bismo trebali prihvaćati kao normalne. Ovo su znakovi da s vašom vezom nešto nije u redu: Ne veselite se njegovom pozivu Ime osobe s kojom ste u vezi na ekranu mobitela trebalo bi vam izmamiti osmijeh na lice. Ako se sve češće mrštite kad vas zove, znači da nešto nije u redu. Uvijek stavljate njegove potrebe ispred svojih U normalnoj vezi, odnos bi trebao biti otprilike 50:50. Ako uvijek razmišljate o tome što bi on htio i sebe stavljate na drugo mjesto, a on to mirno prihvaća, niste u vezi koja je dobra za vas. Sva njegova obećanja brzo ispare Ako stalno obećava stvari koje se nikad ne dogode, to je znak da obećanjima samo pokušava manipulirati vama. Stalno pronalazite opravdanja za njegovo ponašanje Neke se stvari mogu opravdati, ali kod nekih je nužno podvući crtu. Ako za svako njegovo ponašanje tražite opravdanje i često krivite sebe, niste u zdravoj vezi jer to nije normalno. Samopouzdanje vam je u stalnom padu Dobra veza nas čini punima samopouzdanja, a ako je vaše u stalnom padu, lako je moguće da je to zbog činjenice da prihvaćate stvari koje nikako ne biste trebale.
26.01.2019 21:40    Ljubav   Što to muškarci nikako ne vole vidjeti na ženi? Istraživanje provedeno na uzorku studenata potvrdilo je što muškarci ne vole na ženama. No nije riječ o fizičkom izgledu, karakteru, stilu odijevanja i ponašanju već o dotjerivanju, točnije šminkanju. Dotjerivanje je jedan od omiljenih ženskih hobija. Sa savršenim make-upom žena se osjeća atraktivnije i poželjnije pa nije niti čudno kako svaki noćni izlazak završi s ciljanim pripremama koje znaju potrajati satima. No sudeći po posljednjem istraživanju ovakve rutine muškarcima baš i nisu privlačne. Naime, uzorku muškaraca pokazane su fotografije žena koje su se same dotjerale za večernji izlazak. Pored tih fotografija izložene je još nekoliko na kojima te iste žene imaju sve manje i manje make-upa na licu. Zadatak koji su kandidati dobili bio je odabrati fotografiju na kojoj žena izgleda najatraktivnije, a rezultati su bili doista zanimljivi. Gotovo svi muškarci za najljepšu fotografiju izdvojilo su onu na kojoj žena ima čak 40 posto manje šminke na licu. Iskrene reakcije muškaraca na večernji make-up - 'Ne razumijem i mislim da nikada niti neću razumjeti zašto žene stavljaju toliko šminke na lice', - 'Ne sviđa mi se kada vidim lijepu ženu sa zacrnjenim očima i usnama koje se sjaje kao disko kugla', - 'Stvarno ne volim kada žena na lice stavi toliko šminke da niti ne mogu naslutiti kako zapravo izgleda'. - 'Žene nisu niti svjesne koliko su nam privlačne njihove male mane na licu, a one ih stalno pokušavaju zakamuflirati. Potpuno nepotrebno'.
25.01.2019 10:14    Ljubav   ​Pravi ljubavnici nikada ne prestaju zavoditi svog partnera Kako biste otkrili omiljena mjesta koja vaš partner voli - razgovarajte. A najvažniji su razgovori o seksu, i to je nešto što iznenađujuće malo parova radi, govori dr. Kevin Leman, autor knjige o bračnoj intimi, prenosi 24sata.hr.
23.01.2019 21:49    Ljubav   ​Muškarci zimi imaju veću potrebu za vođenjem ljubavi Muškarci tijekom zime imaju veću potrebu za seksom, pokazala je anketa provedena pomoću jedne aplikacije za online dating. Zimi muškarcima raste i želja za nježnošću, romantikom i prisnošću.
21.01.2019 16:40    Ljubav   ​Zbog čega je mnogima teško prekinuti lošu vezu? Ukoliko primijetite da vaša veza polako blijedi i osjećate da više niste sretni, morate priznati da “reći zbogom” drugom osobom nije tako lako.
15.01.2019 11:17    Ljubav   ​Ljudi s ovom krvnom grupom su dokazano najbolji ljubavnici Oni uživaju u svemu što rade u krevetu i mogu voditi ljubav satima.
14.01.2019 11:33    Ljubav   ​Ovih 12 znakova pokazuje da ste u vezi s pravom osobom Huffington post piše kako mnogi nisu sigurni kako bi trebala izgledati savršena veza, pa su nabrojali desetak znakova uz koje možete biti sigurni da ste pronašli idealnu osobu.
11.01.2019 10:02    Ljubav   ​Jeste li premladi za brak? Mnogi od nas skloni su vjerovanju kako parovi, što mlađi uplove u brak, imaju veće šanse za razvod, no da to nije samo isprazno vjerovanje potvrdila su i mnoga istraživanja.
08.01.2019 20:30    Ljubav   Ovo su ženske osobine koje su neodoljive svakom muškarcu Ono što se muškarcima posebno sviđa na ženama nije ni odjeća, niti šminka, cipele… Pravi muškarac traži karakter, nešto što se ne može kupiti.
08.01.2019 12:00    Ljubav   ​Saznala da je muž vara pa poslala ljubavnici brutalno iskreno pismo Žena iz Indije otkrila je da je muž vara pa je odlučila poslati iskreno pismo njegovoj ljubavnici.