Ljubav

10.06.2010 18:01    Ljubav   Muška slomljena srca Ljubav je igra s vatrom. Fascinira nas, grije i održava na životu. No često i nije tako ugodna. Često igra s vatrom završi opakim opekotinama. U ovom slučaju slomljenim srcem.
08.06.2010 19:17    Ljubav   Bili ste nevjerni? Otkrit će vas pomoću donjeg rublja! Svi oni koji sumnjanju da ih partner ili partnerica vara, sada imaju riješenje. Laboratorij Chromosomal Laboratories iz Phoenixa nudi mogućnost otkrivenja nevjernika putem ''stranog'' DNK-a koji se može pronaći na donjem rublju preljubnika ili preljubnice, a njihovi rezultati čak se i priznaju na sudu.
08.06.2010 09:39    Ljubav   Muškarci su sretniji ako se ožene pametnim ženama Muškarci koji žele biti uistinu sretni trebali bi se kloniti praznoglavih žena i malo više pažnje pokloniti obrazovanim ženama.
07.06.2010 17:48    Ljubav   Seks u troje – dopuštena igra? Postoje određene maštarije u kojima uživamo samo u svojim vrućim snovima. Povremeno im se prepustimo u našim dnevnim sanjarenjima. No što kad poželimo "nedopuštene" seks maštarije ostvariti u svom krevetu? Svakako jedna od najčešćih seks maštarija, koju rijetko tko uistinu ostvari, ali zasigurno povremeno mašta o tome, je seks u troje.
06.06.2010 19:15    Ljubav   Zauzeti muškarac Upoznali ste se ovako, tek usput? Preko prijatelja? Možda ga znate već duže vrijeme iz viđenja. Čim ste ga vidjeli znali ste, to je to. Zaljubili ste se preko ušiju ili vam jednostavno ne ide iz glave od te kave na kojoj ste bili ili tog susreta koji je vama puno značio? Svidjeli ste se jedno drugome, no postoji problem. On je zauzet.
04.06.2010 19:23    Ljubav   Emocije na ispitu: kako sačuvati ljubav od ljubomore?!   Ljubomora je emocija koja izaziva najviše rasprava u muško-ženskim odnosima. Psiholozi je smatraju najkompleksnijim osjećajem jer je, za razliku od straha, ljutnje, tuge i stida, utemeljena na uvjerenju da nismo dovoljno dobri, da ne dobivamo dovoljno ljubavi i da naše samopoštovanje zavisi od ponašanja drugih.
25.05.2010 13:48    Ljubav   Što sve žene čini privlačnima? {phocadownload view=file|id=1|text=cjenik|target=s}Nisu samo savršene grudi i obla, prćasta guza jedini aduti kojima žene mogu privući pažnju muškaraca. U igri zavođenja veliku ulogu imaju i brojni detalji koji svakog muškarca mogu oboriti s nogu.
14.05.2010 12:43    Ljubav   Zašto ljubav preko noći prestaje? Čini se kao potpuna nepoznanica, a opet događa se svaki dan svuda oko nas - ljudi koji su nekada bili ljudo zaljubljeni preko noći se odjednom prestaju voljeti. Bez razloga, bez objašnjenja…
06.05.2010 07:47    Ljubav   Recept za dug i uspješan brak Četiri poljupca dnevno, tri zagrljaja i bar jedno „volim te“ samo su neki od „sastojaka“ recepta koji istraživači preporučuju za idealan brak. Profil „savršenog braka“ rezultat je ankete koju je sproveo Internet site za planiranje venčanja „Konfeti“ i kojom je obuhvaćeno više od 3.000 supružnika. Pogledajte rezultate.