Lifestyle

14.10.2018 23:16    Lifestyle   Nakon koliko se vremena u vezi usudimo hodati potpuno goli pred partnerom? Kako bi se dovoljno oslobodili da pred partnerom hodaju bez ijedne krpice na sebi, nekima treba manje, a nekima više vremena, no poznato je prosječno vrijeme
14.10.2018 23:02    Lifestyle   Žene sve češće tetoviraju vješalicu, a razlog je zbilja mračan i potresan Na Instagramu se u posljednje vrijeme često mogu vidjeti fotke s tetovažama malih vješalica. Tetovaža simbolizira pravo na siguran pobačaj, a trend tetoviranja je krenuo u Americi gdje je šest žena na visokim pozicijama tetoviralo malu vješalicu kao znak pobune protiv zatvaranja klinika za siguran pobačaj.
14.10.2018 16:27    Lifestyle   ​Odličan plasman Mostarke Isidore Čarapine na svjetskom natjecanju Isidora Čarapina (22), mlada natjecateljica koja je predstavljala Body building klub (BBK) Mostar na jučer održanom velikom međunarodnom natjecanju Miss i Mister Universe u talijanskom gradu Taranto, u izuzetno jakoj konkurenciji osvojila je odlično 6. mjesto, posebno ako se ima u vidu da je riječ o prvom natjecateljskom nastupu mlade Isidore, prenosi Starmo.
14.10.2018 10:33    Lifestyle   ​VIDEO Upoznajte prvog sarajevskog ninju Ninjitsu je borilačka vještina, strategija, taktika nekonvencionalnog gerilskog ratovanja koju su ustanovili japanski šinobiji, izvan Japana poznati kao ninje.
14.10.2018 09:19    Ljubav   Žene otkrile što bi voljele da su znale o seksu dok su bile mlađe Kada je o seksu riječ, mnogi mogu izreći baš ovu rečenicu: Da smo to bar znali ranije... A upravo je seks tema o kojoj većina "uči" sama, odnosno, od drugih, ali izvan svoje obitelji. Razgovor o intimnosti mnogim je roditeljima tabu, a i u školi mnogi ne nauče više od same biologije.
13.10.2018 18:22    Ljubav   ​Ovo su profesije u kojima ima najviše preljubnika, provjerite jeste li među njima Ako se pitate kako prepoznati preljubnika/cu, novo australsko istraživanje možda ima odgovor. Naime, postoje zanimanja koja su 'opasnija od drugih'.
13.10.2018 15:00    Zdravlje   Edukativno druženje s trudnicama u Mostaru ispunilo sva očekivanja Prvi projekt ''Moje putovanje počinje'' rezultirao je ogromnom zainteresiranošću i uspješno je završen u Mostaru. Poliklinika Vitalis bila je mjesto druženja na kojem se tražila stolica više. Mostarska kompanija Sfera, inače organizator projekta, na jednom mjestu je okupila stručnjake, doktore i trudnice, te im pružila mogućnost direktne edukacije i interaktivne komunikacije.
13.10.2018 13:33    Lifestyle   ​Prvi dan širokobriješkog 'Oktoberfesta' okupio brojne ljubitelje piva, glazbe i hrane U Širokom Brijegu sinoć je počeo prvi širokobriješki 'Oktoberfest', koji je okupio brojne ljubitelje piva, glazbe i bavarske hrane.
13.10.2018 12:26    Ljubav   Znanstvenici otkrili što muževe čini sretnima u braku Jeste li sigurni da je vaš karakter ono što vas drži u sretnom braku? Može se činiti da je to zaista neumjesno pitanje, no upravo na njega su znanstvenici potražili odgovor i došli do zaključka koji se možda neće svima svidjeti.
13.10.2018 10:12    Zdravlje   Ne ljutite se na partnera koji ispušta vjetrove, spašava vam život Sljedeći put kad vaš partner ispusti vjetar, nemojte se ljutiti, već mu zahvalite jer vam je produljio život.
12.10.2018 22:34    Lifestyle   Sigurni ste da vas privlači isključivo suprotni spol? Ovo istraživanje moglo bi vas iznenaditi Studija iz 2015. godine, objavljena u časopisu „Journal of Personality and Social Psychology“ potkopala je dugogodišnja uvjerenja o heteronormativnoj seksualnoj orijentaciji. Studija razmatra rodno izražavanje u žena i mjeri njihove fiziološke reakcije tijekom izlaganja raznolikim pornografskim sadržajima.
12.10.2018 19:36    Obitelj   FOTO/ U Mostaru počelo edukativno druženje s trudnicama 'Naše putovanje počinje' Druženje je okupilo oko 100 trudnica koje uživaju u edukativnim predavanjima doktora i stručnjaka. Za sve njih sponzori i partneri pripremili su bogate i vrijedne nagrade. Poliklinika Vitalis darovala je svaku nazočnu trudnicu s poklon bonom 50% popusta na pregled. Kompanija Sfera poklonila je časopis Roditelj, jedini stručni časopis za uspješan odgoj djece u BiH.