Domaće zvijezde

05.05.2019 07:45    Domaće zvijezde   ​Ornela Vištica iz Španjolske podijelila emotivnu priču s fanovima: 'Život je film' Glumica rijetko priča o privatnim stvarima, no kada je u pitanju odavanje priznanja i iskrenih osjećaja prema važnim ljudima u njezinom životu, Ornela Vištica rado iskazuje svoje misli i emocije. Tako je talentirana 29-godišnjakinja otkrila javnosti zanimljivu priču koja je oduševila njezine fanove.
29.04.2019 15:26    Domaće zvijezde   ​VIDEO Mostarac Andrija Drežnjak s novom pjesmom osvaja glazbenu scenu Mostarac Andrija Drežnjak novo je ime na glazbenoj sceni u BiH. Bez ovog odličnog pjevača iz Mostara teško je posljednjih godina zamisliti dobru feštu u gradu na Neretvi, ali i u cijeloj Hercegovini, tako da ima zakazane nastupe nekoliko mjeseci unaprijed.
25.04.2019 19:10    Domaće zvijezde   Obožavateljice su slomljene: Širokobriježanin ljubi glumicu iz Beograda Goran Bogdan trenutno snima drugu sezonu srpske serije 'Senke nad Balkanom' u kojoj Jovana imala ulogu forenzičarke.
20.04.2019 20:00    Domaće zvijezde   ​Preminuo cijenjeni gitarist Dalibor Pipo Matošević, član Massimovog pratećeg benda Brojni glazbenici opraštaju se od kolege i prijatelja Dalibora Pipa Matoševića, pulskog gitarista poznatog po suradnji s brojnim hrvatskim glazbenicima, ali i člana pratećeg benda Massima.
15.04.2019 13:12    Domaće zvijezde   ​Antonija Avram i Tomislav Đurić urednički dvojac Dnevnika Nove BH Nova BH televizija na pozicije urednika Dnevnika postavlja renomirane televizijske novinare i urednike Antoniju Avram i Tomislava Đurića koji će svojim dugogodišnjim novinarskim kredibilnim radom, odgovorno i profesionalno, koordinirati i predvoditi ambiciozni tim, koji će dati poseban pečat novom Dnevniku Nove BH.
09.04.2019 13:02    Domaće zvijezde   ​Laka o otvaranju EYOF-a: ´Ja jedini počnem pljeskati Dodiku, on se počeo smijati...´ Glazbenik Elvir Laković Laka nedavno je predstavio spot za pjesmu ''Ostarih'', a pjevač je za N1 osim o ovoj, govorio i ostalim zanimljivim temama.
09.04.2019 12:25    Domaće zvijezde   Počela prodaja ulaznica za koncert Tropico benda u Mostaru Ulaznice možete kupiti u Mostaru na info pultu MEPAS MALL-A i restoranu MASLINA Mostar, te na prodajnim mjestima GLOBTOURA u Čapljini, Međugorju, Širokom Brijegu, Ljubuškom, Posušju, Trebinju i Nevesinju
02.04.2019 13:11    Domaće zvijezde   Cetinski dolazi na Kantarevac u srpnju Mostar, a i šira regija, zasigurno mogu očekivati nezaboravnu večer ispunjenu velikom količinom emocija, dobre energije i ljubavi, a sve to u vrhunskoj Tonyjevoj izvedbi
22.03.2019 12:02    Domaće zvijezde   Poznati sportski novinar i komentator Adis Hadžić od sutra u timu sportske redakcije Nove BH Najvažnije sportske vijesti od sada će gledateljima Nove BH donositi i poznati sportski novinar, voditelj i komentator Adis Hadžić.
18.03.2019 21:28    Domaće zvijezde   Alen Islamović postao je farmer: 'Od ovoga će živjeti i moji unuci' Alen Islamović dobro je poznati pjevač Bijelog dugmeta i Divljih jagoda, no malo ljudi zna kako se osim pjevanjem bavi i poljoprivredom.
16.03.2019 13:20    Domaće zvijezde   Poznati bh. glumac prolazi kroz teško razdoblje: Loše sam, ali bit će bolje "Nema potrebe za ovakvim razgovorima. Čujete kako se osjećam. Loše, ali bit će bolje", kazao je kratko Petrović novinaru Avaz koji ga je pozvao telefonom.
16.03.2019 08:58    Domaće zvijezde   Emir Hadžihafizbegović teško ozlijeđen tijekom predstave, prevezen u bolnicu Tijekom premijerne izvedbe predstave Abdulaha Sidrana „Sjećaš li se Doli Bel“, u režiji Kokana Mladenovića, glumac Emir Hadžihafizbegović je doživio ozbiljnu tjelesnu ozljedu zbog koje je nakon predstave morao hitno biti hospitaliziran. Predstava se odigrala sinoć u Kamernom teatru 55 u Sarajevu, a Hadžihafizbegović je ozlijedio nogu, pa je u tijeku zamjena scena intervenirala i Hitna pomoć. "Zbog uvjetovanosti njegovog oporavka i ozbiljnosti ozljede, obavještavamo svu publiku koja je kupila karte za prvih pet repriza, da će predstave biti otkazane, a da termini igranja 26. ožujka i 27. ožujka 2019. za sada ostaju nepromijenjeni. Otkazane predstave će se odigrati u travnju, o čemu će javnost biti blagovremeno obaviještena. Preuzete karte će vrijediti za ta igranja, ili gledatelji mogu zatražiti povrat novca na blagajni Kamernog teatra 55", priopćeno je iz Kamernog.